GET INSPIRED • Laat je verrassen door ‘to the point’ designs2018-10-17T12:15:59+00:00

PORTFOLIO

Projecten en reviews waarvan ik oprecht kan zeggen: daar ben ik trots op!

Ik kan het je wel vertellen, maar niets overtuigt beter dan voorbeelden en de ervaringen van anderen. Dus ‘get inspired’! Bekijk de projecten die op social media zijn geplaatst en lees de reviews van opdrachtgevers die je voor gingen. Wil je op de hoogte blijven van projecten en updates? Volg GET TO THE PO!NT dan op Instagram. Gebruik je Instagram niet? Ook via Facebook en Twitter kun je de updates volgen.

Elisah heeft het logo en de huisstijl voor mijn bedrijf ontworpen. Ik heb haar ervaren als een enthousiaste designer die naar je luistert en haar afspraken nakomt. Een aanrader!

Linda van de Wiel, Tekst door Linda

Creatief, perfectionistisch en snel! Elisah kan je ideeën goed vertalen naar een mooi concept! Aanrader!!

Kim van Stippent, FutureTalentFactory

Elisah maakt verschillende logo concepten waar je uit kunt kiezen. Al was het tweede concept voor mij niet eens meer nodig, het eerste concept was meteen een schot in de roos!

Ruud van Sprang, Ductmasters

Al bij het zien van de offerte wist ik dat het qua professionaliteit wel goed zat. Elisah zorgt voor een goede voorbereiding en al snel lag er een concept logo klaar waar ik helemaal blij mee was!

Jan Siesling, Philately Online

Hoe fijn is het om als perfectionist met een gelijkgestemde te werken. Elisah heeft niet alleen mijn logo en huisstijl ontworpen, maar ook het ontwerp van de website komt uit haar koker. Ik raad haar diensten aan iedereen aan!

Carolijn van der Hoeven, Carolijn Schrijft

Dank je wel Elisah, voor het logo dat je voor AdviZorg hebt ontworpen. Elisah is een designer die met je meedenkt en waar je prettig mee kunt werken. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooi logo.

Yvon van der Pasch, AdviZorg

Zeer klantvriendelijk en gericht, ontwerpt op basis van gevoel, erg prettig in de omgang, alles kan en niks moet, kanjer in haar vak!

William van Griensven, Van A tot Wonen

Creatief, persoonlijke benadering, mooie professionele ontwerpen! Alles kan, niks moet. Echt een aanrader!

Femke Hendriks, Hendriks Bedrijfskleding

Professioneel, Origineel, Innovatief, Nauwkeurig, Te gek

Noortje van Giersbergen, Trim Me! Trimsalon
ENTHOUSIAST OVER HET PORTFOLIO? GET !N TOUCH

Dat verdient een bubbeltje

By |15 november 2018|

Vandaag vierde @oliezogarage de opening van het nieuwe bedrijfspand aan de Runmolen op Bedrijventerrein Ladonk. Dat verdient een lekker bubbeltje in een gepersonaliseerde IceBag! #getcreative #relatiegeschenk

Verlanglijstjes

By |13 november 2018|

Je weet dat Sinterklaas in de buurt is wanneer de verlanglijstjes en bestellingen binnen stromen en het kantoor zich vult met zakken vol leuke dingen! Geen juten zakken, maar toffe #getdressed #cottonbags

Load More Posts