GET STARTED!

Maak een vliegende start met een logo, digitaal briefpapier en een visitekaartje!

Heb jij de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet of ga je dat binnenkort doen? Dan is er speciaal voor jou als starter hét pakket dat alle basismiddelen bevat die je nodig hebt om professioneel te communiceren met opdrachtgevers en relaties.

Intakegesprek en voorstel

Ontwerpen die bij jouw bedrijf passen ontstaan niet zomaar. Daarom wordt er eerst een telefonisch of face-to-face intakegesprek gepland. Tijdens dit intakegesprek maken we kort kennis en bespreken we jouw vraagstuk en wensen. Sta je open voor de ideeën en aanpak? Dan ontvang je een vrijblijvende offerte die je, als je tevreden bent over het voorstel, heel eenvoudig online kunt accorderen. Zo geef je het startsein voor het designproces!

Het designproces

Tijdens het designproces worden twee brand design concepten voor je ontworpen. Elk concept bevat een logo, een kleurenpalet, lettertypes en een ontwerp van het digitaal briefpapier en het visitekaartje. Uit de concepten kies je je favoriete ontwerp en dat wordt vervolgens gefinetuned. Helemaal happy met het resultaat? Dan worden alle bestanden van jouw brand design digitaal opgeleverd in diverse extensies en formaten.

Kies je voor het GET STARTED pakket? Dan worden er 250 visitekaartjes gratis* voor je gedrukt! Zo ga je direct goed van start!

THIS IS WHAT YOU GET!

Je ontvangt alle bestanden die je nodig hebt om er binnen jouw bedrijf mee te werken.

Zo kun je jouw logo, kleuren en alle andere elementen eenduidig gebruiken en jezelf en je bedrijf professioneel in de kijker zetten.

Logo
Een .jpg en .png extensie op 3 formaten (500, 1000 en 2000 pixels breed), een .eps extensie (vector bestand) en een .jpg social logo (500×500 pixels).

Briefpapier
Een .jpg extensie, een .pdf extensie (zonder afloopmarges) en een .dotx extensie (MS Office Word template).

Visitekaartje
Een .jpg extensie en een .pdf extensie (zonder afloopmarges).

Kleurenpalet
Een handig overzicht van alle RGB (digitaal), CMYK (drukwerk) en HEX (online) kleurcodes.

Lettertypes
Alle font-bestanden van de lettertypes die in jouw huisstijl zijn opgenomen.

Drukwerk
250 Visitekaartjes full color gedrukt op 400 grams Silk MC papier met een afmeting van 85×55 mm (staand of liggend met rechte hoeken) en afgewerkt met een matlaminaat.

*De 250 gratis visitekaartjes zijn onderdeel van een aanbieding. Op deze aanbieding zijn, naast de algemene voorwaarden, ook specifieke voorwaarden van toepassing.

GET TOGETHER

Ben je overtuigd en ga je direct over tot actie? Of wil je meer informatie?

GET !N TOUCH

BLOG

“Goede voornemens maken? Gewoon doen!”

GET MORE