HET CORONAVIRUS

Dit zijn de maatregelen die GET TO THE PO!NT treft i.v.m. het coronavirus

Het is een bijzondere, unieke en spannende tijd. Het coronavirus en het nieuws daar omheen houdt ons allemaal bezig. Als bedrijf probeert GET TO THE PO!NT de maatregelen zo goed mogelijk te implementeren en te volgen. Hierbij kun je denken aan het niet schudden van handen, extra aandacht voor hygiëne en afstand houden. Op deze pagina lees je welke maatregelen GET TO THE PO!NT nog meer neemt. Let op: deze maatregelen kunnen dagelijks worden aangepast op basis van nieuwe ontwikkelingen.

Onderstaande maatregelen zijn voor het laatst aangepast op 27 maart.

Geen face-to-face afspraken

Er worden voorlopig geen face-to-face afspraken gepland. Waar mogelijk worden afspraken telefonisch of virtueel gevoerd. Verder is er ook de mogelijkheid om berichten te sturen via Whatsapp of de chatfunctie (rechtsonder op de website). Via deze kanalen is GET TO THE PO!NT van maandag t/m donderdag bereikbaar van 09.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. En natuurlijk kun je ook gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen naar info@gettothepoint.nl.

Thuiswerken

Er wordt zoveel mogelijk thuis gewerkt. Omdat veel contacten sowieso al digitaal verlopen, merk je hier waarschijnlijk niets van. Alleen werkzaamheden die thuis niet mogelijk zijn, worden op kantoor verricht.

De voortgang van projecten

Op dit moment loopt alles zoals gebruikelijk. Wat nu vooral voelbaar is, is dat er regelmatig geschakeld moet worden. Een overleg wat niet doorgaat, input die later wordt aangeleverd of een opdrachtgever die plannen enigszins bijstelt. Kortom, deze tijd vraagt om flexibiliteit, anticiperen en communiceren. Verwacht je zelf een wijziging in de planning? Geef dit dan z.s.m. door. Op deze manier kan er tijdig worden bijgestuurd.

De productie van drukwerk

Op dit moment geven de leveranciers van drukwerk aan dat productieprocessen zonder vertraging doorgaan. Bestellingen worden voorlopig rechtstreeks naar je verstuurd en je ontvangt een Track&Trace code (indien beschikbaar) zodat je de bestelling kunt volgen. Je bestelling bij GET TO THE PO!NT laten bezorgen en ophalen is tijdelijk niet mogelijk.

De levering van textiel

Op dit moment heeft één van de leveranciers van textiel aangegeven dat leveringen tijdelijk worden gestaakt. GET TO THE PO!NT beschikt over meerdere leveranciers, waardoor leveringen nog steeds mogelijk zijn. Bestellingen worden voorlopig rechtstreeks naar je verstuurd en je ontvangt een Track&Trace code (indien beschikbaar) zodat je de bestelling kunt volgen. Je bestelling bij GET TO THE PO!NT laten bezorgen en ophalen is tijdelijk niet mogelijk.

Bezorgen van bestellingen

Bijna alle vervoerders hebben meegedeeld dat er vooralsnog geen vertragingen zijn in het bezorgproces. PostNL heeft inmiddels wel kenbaar gemaakt dat er soms sprake kan zijn van enige vertraging. Bezorgers zullen tijdens een bezorging geen fysiek contact hebben. Ze houden afstand en tekenen zelf voor aflevering van het pakket.

Facturatie en betalingstermijnen worden tijdelijk aangepast

Enkele leveranciers van drukwerk hebben aangegeven dat zij tijdelijk kredietfaciliteiten intrekken. Het is geen ideale maatregel, maar door het continueren van de cashflow kunnen deze bedrijven blijven produceren en leveren. Op basis van deze ontwikkeling zal GET TO THE PO!NT het proces rondom bestellingen en facturatie tijdelijk aanpassen. Bestellingen met een waarde van €100,00 (excl. btw) of meer worden gefactureerd en verwerkt op basis van ‘vooraf betalen’. Zodra je betaling is ontvangen, wordt de order geplaatst. Ook bestellingen met een waarde lager dan €100,00 (excl. btw) worden direct gefactureerd. De betalingstermijn van deze facturen blijft 14 dagen.