HET CORONAVIRUS

Dit zijn de maatregelen die GET TO THE PO!NT treft i.v.m. het coronavirus

Het is een bijzondere, unieke en spannende tijd. Het coronavirus en het nieuws daar omheen houdt ons allemaal bezig. Als bedrijf probeert GET TO THE PO!NT de maatregelen zo goed mogelijk te implementeren en te volgen. Hierbij kun je denken aan het niet schudden van handen, extra aandacht voor hygiëne en afstand houden. Op deze pagina lees je welke maatregelen GET TO THE PO!NT nog meer neemt. Let op: deze maatregelen kunnen dagelijks worden aangepast op basis van nieuwe ontwikkelingen.

Onderstaande maatregelen zijn voor het laatst aangepast op 29 juni.

Face-to-face afspraken

Het maken van afspraken is mogelijk. Het kantoor van GET TO THE PO!NT biedt de mogelijkheid om op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten. Wil je dat liever  niet, dan is het ook mogelijk om berichten te sturen via Whatsapp of de chatfunctie (rechtsonder op de website). Via deze kanalen is GET TO THE PO!NT van maandag t/m donderdag bereikbaar van 09.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. En natuurlijk kun je GET TO THE PO!NT ook telefonische bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur, gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen naar info@gettothepoint.nl.

De voortgang van projecten

Op dit moment loopt alles zoals gebruikelijk. Wat nog wel voorkomt, is dat er regelmatig geschakeld moet worden. Een overleg wat niet doorgaat, input die later wordt aangeleverd of een opdrachtgever die plannen enigszins bijstelt. Kortom, deze tijd vraagt om flexibiliteit, anticiperen en communiceren. Verwacht je een wijziging in de planning? Geef dit dan z.s.m. door. Op deze manier kan er tijdig worden bijgestuurd.

De productie en levering van drukwerk

Op dit moment geven de leveranciers van drukwerk aan dat productieprocessen zonder vertraging doorgaan. Bestellingen worden zoveel mogelijk rechtstreeks vanaf de drukker naar je verstuurd en je ontvangt een Track&Trace code (indien beschikbaar) zodat je de bestelling kunt volgen. Ook je bestelling bij GET TO THE PO!NT laten bezorgen en op afspraak ophalen is mogelijk.

De levering van textiel

Op dit moment geven de leveranciers van textiel aan dat bestellingen worden geleverd, maar mogelijk met enige vertraging. Je bestelling bij GET TO THE PO!NT laten bezorgen en op afspraak ophalen is mogelijk. Het versturen van bestellingen per pakketpost is ook mogelijk tegen de op dat moment geldende tarieven. In het geval van verzending ontvang je een Track&Trace code, zodat je de bestelling kunt volgen..

Bezorgen van bestellingen

Vervoerders laten weten dat er soms vertragingen zijn in het bezorgproces. Bezorgers zullen tijdens een bezorging geen fysiek contact hebben. Ze houden afstand en tekenen zelf voor aflevering van het pakket.

Facturatie en betalingstermijnen

Na enkele weken van aangepaste facturatie en betalingstermijnen, is inmiddels weer de normale werkwijze weer actief. Dat betekent dat de betalingstermijn van facturen weer 14 dagen bedraagt. Facturen voor drukwerk worden voortaan niet meer verstuurd nadat deze geleverd zijn, maar op het moment dat de order bij de drukker is geplaatst.