SPECIFIEKE
VOORWAARDEN

Ontvang 250 visitekaartjes gratis bij het GET STARTED! pakket.

Bij aanbiedingen en acties kunnen extra voorwaarden van toepassing zijn. Voor deze specifieke aanbieding zijn dit de voorwaarden.

De aanbieding ‘250 gratis visitekaartjes‘ bij een GET STARTED! pakket is geldig t/m 31 december 2019, van toepassing op startende ondernemers die zijn gevestigd in Nederland en zich (op het moment van het aanvragen van de offerte niet langer dan 6 maanden geleden) hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft alleen betrekking op het drukwerk van de visitekaartjes, niet op het ontwerp daarvan.

De visitekaartjes hebben een afmeting van 85×55 mm, worden dubbelzijdig en full colour gedrukt op 400 grams papier, voorzien van dubbelzijdig matlaminaat en per pakketpost verstuurd tegen de op dat moment geldende verzendtarieven.

Een opdrachtgever kan eenmaal gebruik maken van de aanbieding en de verkoopwaarde is niet inwisselbaar voor contanten of te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen of kortingscodes.

GET TO THE PO!NT kan de aanbieding wijzigen of voortijdig beëindigen, zonder opgaaf van redenen. Eventuele wijzigingen hebben geen gevolgen voor aankopen die je vóór de intrekking of wijziging van de aanbieding hebt gedaan. Opdrachtgevers die aantoonbaar misbruik maken van de aanbieding worden uitgesloten. Eventueel onterecht verstrekte kortingen worden bij misbruik door GET TO THE PO!NT teruggevorderd. Door gebruik te maken van de aanbieding ga je akkoord met deze specifieke actievoorwaarden én de algemene leveringsvoorwaarden van GET TO THE PO!NT.

Heb je vragen, klachten of opmerkingen over deze voorwaarden? Stuur dan een mail naar info@gettothepoint.nl.