WEBSITE | WEBSHOP | ONDERHOUD

Presenteer je bedrijf online

DE START VAN ELK ONTWERP

Intakegesprek

Het ontwerpen van een website design begint niet bij het maken, het begint bij nadenken over de boodschap, doelgroep en uitstraling. Om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijfsactiviteiten, je visie en je wensen wordt er eerst een intakegesprek gepland.

3 FACTOREN

Het uitgangspunt

Als we iets nodig hebben of naar iets op zoek zijn dan gaan we naar Google, want Google weet alles en vertelt ons precies wat het antwoord is en waar we het kunnen vinden. Je website is dus het online visitekaartje van je bedrijf, want dat is vaak het eerste moment waarop jouw potentiële klanten met jou in contact komen. Daarom kijken we bij het ontwerpen van een website naar gebruikerservaring, veiligheid en vindbaarheid.

HOE HET WERKT

De werkwijze

Geen website, webshop of vraagstuk is hetzelfde. Elke opdracht is maatwerk, maar het proces is in grote lijnen hetzelfde. We starten met een brainstorm, waarin de ideeën worden verzameld. Zodra alle ideeën, wensen en input bekend en beschikbaar zijn gaat de designfase van start. Na oplevering van het concept is het tijd om feedback te verzamelen en de website te finetunen. Is alles naar wens? Dan volgt tot slot de oplevering.

GROEIT MET JE MEE

WordPress

GET TO THE PO!NT werkt alleen met WordPress. Dit CMS systeem biedt de mogelijkheid om op een website te maken die op een gebruiksvriendelijke manier te onderhouden is. Het systeem kan worden uitgebreid met diverse (gratis of betaalde) toevoegingen voor extra mogelijkheden, een verbeterde gebruikerservaring en het optimaliseren van het functioneren van de website. Zo groeit de website mee met jouw bedrijf.

IN LIJN MET JOUW HUISSTIJL

Website

Of het nu om een one-page of multi-page website gaat, elke website wordt voorzien van een aantal standaard onderdelen zoals een thema en plugins.

Thema
GET TO THE POINT werkt uitsluitend met het Avada thema. Een thema is een verzameling van bestanden en codes die zorgen voor de grafische interface van de website. Het thema is bijzonder veelzijdig en is zo goed aan te passen dat er altijd een unieke website kan worden gemaakt. De Avada Builder biedt de mogelijkheid om zowel via de voorkant (front-end) als achterkant (back-end) de website te bewerken met een drag-and-drop systeem.

Plugins
Plugins zijn toevoegingen waarmee je o.a. extra mogelijkheden aan de website kunt toevoegen, de gebruikerservaring kunt verbeteren en het functioneren van de website kunt optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een cookie melding, handige duplicators voor pagina’s of blog berichten of SEO instellingen. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gratis plugins, maar soms is het beter om een keuze te maken voor een betaalde plugin. De keuze voor een betaalde plugin hangt af van de extra functionaliteiten die daarmee beschikbaar komen.

UNIEKE SHOPERVARING

Webshop

Wanneer je online wilt verkopen, dan heb je een webshop nodig. In WordPress is WooCommerce dé e-commerce plugin die daarvoor wordt gebruikt.

Standaard plugins
Met WooCommerce maak je een webshop binnen je website. Producten toevoegen, btw tarieven, verzendmethodes, cadeaubonnen, connecties met externe platforms (facturatie, verzending, betaling, nieuwsbrieven etc.), inzicht in je bestellingen via desktop en mobiele app… er is zoveel mogelijk! Maar met het maken van de shop ben je er nog niet. Er moet natuurlijk ook een mogelijkheid zijn om online te betalen. Mollie is een voorbeeld van een online betaalplatform dat je aan je webshop kunt koppelen. Een account bij Mollie is gratis en je zit niet vast aan een abonnement; je betaalt alleen een fee per transactie.

Aanraders
Ook voor een webshop zijn er diverse plugins die jouw online winkel een ‘next-level experience’ geven of je tijd besparen. En dat klinkt natuurlijk als muziek in je ondernemersoren! Zo zijn er plugins die je de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld meerdere product afbeeldingen per variant te kunnen tonen, het verzendproces van pakketten aanzienlijk versnellen of die je in staat stellen prachtige filters te maken.

WEBSITE DESIGN

Get inspired

De oplevering van een project is elke keer weer een feestje! Wat ooit een idee was, is een tastbaar ontwerp geworden wat met trots aan de wereld kan worden getoond. In het portfolio vind je een selectie van projecten waarvan ik met recht kan zeggen: daar ben ik trots op!

ABONNEMENTEN

Domein, hosting en onderhoud

Onderstaande abonnementen zijn alleen beschikbaar voor WordPress websites of webshops die door GET TO THE POINT worden of zijn gemaakt.

Domein en hosting
Je kunt je domeinnaam en hosting bij GET TO THE POINT onderbrengen. WordPress wordt dan binnen deze hosting omgeving geïnstalleerd en voorzien van een SSL beveiligingscertificaat voor het veilig overbrengen van gegevens.

Domein en hosting

12excl. btw
 • Domeinnaam (.nl*)
 • Hosting
 • E-mailadres
 • SSL certificaat
 • Back-up (dagelijks)

* Bij een extensie met een andere prijs, bijvoorbeeld .com, wordt de pakketprijs aangepast.

 

Updates en back-ups
Om een website werkend en veilig te houden is het belangrijk dat deze up-to-date is. Voor een update wordt altijd back-up gemaakt. Mocht er toch iets misgaan, of maak je zelf per ongeluk een onherstelbare fout, dan kan dit snel worden teruggedraaid.

Updates en back-ups

39excl. btw
 • Update WordPress
 • Update thema
 • Update plugins
 • Pre-update back-up

Content plaatsing
Het onderhouden van de vormgeving van een website kan veel tijd vergen als je er niet in thuis bent. Daarnaast heb je ook wel een beetje oog voor vormgeving nodig. Doe je dit liever niet zelf? Dan kun je dat uitbesteden aan GET TO THE POINT.

Updates, back-ups en content plaatsing

64excl. btw
 • Update WordPress
 • Update thema
 • Update plugins
 • Pre-update back-up
 • 1 uur content plaatsing

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Get in touch

Ben je overtuigd en ga je direct over tot actie? Of heb je misschien nog een vraag en wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

GET TO THE POINT gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. Je gegevens worden niet opgeslagen in een database en worden niet langer bewaard dan nodig om je van een reactie te voorzien. Meer informatie over hoe GET TO THE POINT omgaat met gegevens, lees je in de privacyverklaring.

AVG *